Meer Terug naar website

Producten: laatst toegevoegd

  • {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Frequency}} {{cartItem.Product.Title}} Aantal: {{cartItem.Quantity}} {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Color}}
Totaal: {{NrOfProducts}} artikelen Naar uw producten
Service zoals u verwacht
Op de manier zoals u het wilt

Offerte en bestellen

De meest gestelde vragen over offertes en bestellingen hebben wij voor u gebundeld in verschillende onderwerpen. Als de vraag er niet bij staat die u zoekt, kan u contact met ons opnemen.

Bestellen

Ik heb nog een andere afvalstroom. Kunnen jullie deze ook ophalen?
Ja, dat kan. Het is waarschijnlijk wel zo dat hier nog geen prijsafspraken over zijn gemaakt, waardoor u hiervoor een nieuwe offerte dient aan te vragen. U kunt eenvoudig een nieuwe container bestellen via onze webshop. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch een bestelling te plaatsen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice op het gratis nummer 0800-0130.
Ik wil mijn ledigingsfrequentie aanpassen. Hoe doe ik dat?
Indien u uw ledigingsfrequentie wilt aanpassen, dienen we dit contractueel te wijzigen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice op het gratis nummer 0800-0130.
Wanneer wordt mijn nieuwe container geplaatst?
Bij de contractonderhandeling zijn er afspraken gemaakt over het plaatsen van uw container. Heeft u hier verder nog vragen over? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Hoe word ik klant?
U wordt automatisch klant wanneer u uw eerste container bestelt.
Hoe bestel ik een container?
U kunt een container bestellen via onze online webshop. U kunt hier eenvoudig de containers die u nodig heeft in uw winkelwagen plaatsen om vervolgens een bestelling voor deze diensten te plaatsen.
Kan ik ook telefonisch een bestelling plaatsen?
Ja, dat kan. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice op het gratis nummer 0800-0130.

Offerte

Ik ontvang graag een offerte. Hoe vraag ik deze aan?
U kunt via de webshop een offerte aanvragen. Indien u graag persoonlijk advies wilt hebben, kunt u het formulier op deze link invullen. Daarnaast is het ook mogelijk om tijdens kantooruren met ons te chatten.
Ik heb een aantal vragen over mijn ontvangen offerte, waar kan ik deze stellen?
U kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen met uw accountmanager of neem contact op met onze klantenservice op het gratis nummer 0800-0130.
Voor al uw vragen

bel: 0800 - 0130

Elke werkdag bereikbaar van 8:00 tot 17:30