Meer Terug naar website

Producten: laatst toegevoegd

  • {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Frequency}} {{cartItem.Product.Title}} Aantal: {{cartItem.Quantity}} {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Color}}
Totaal: {{NrOfProducts}} artikelen Naar uw producten
Ledigen van OWS-afscheiders

Ledigen van olie-water-slibafscheiders

In de automotive sector komt op veel plaatsen olie-water-slibmengsels en/of zand uit slibvangers vrij. De industriƫle schoonmaak, en tankcleaning bedrijven produceren ook olie-water-slibmengsels als afval product. Tijdige lediging van uw olie-water-slibafscheiders is erg belangrijk om vervuiling en verstopping te voorkomen.

Voor iedere reinigingsvraag beschikken we over specialistisch materieel. Voorzien van alle keuringen en certificaten en bediend door vakmensen. Het ledigen van OWS-afscheiders is immers specialistisch werk, dat vraagt om een deskundige aanpak.

In ons wagenpark vindt u gespecialiseerde voertuigen voor het reinigen van olie-water-slibafscheiders. Naast het ledigen van uw afscheider zorgen we ook voor de reiniging ervan.

Vraag om advies of een vrijblijvende offerte