Meer Terug naar website

Producten: laatst toegevoegd

  • {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Frequency}} {{cartItem.Product.Title}} Aantal: {{cartItem.Quantity}} {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Color}}
Totaal: {{NrOfProducts}} artikelen Naar uw producten
Industriele reiniging

Industriële reiniging

Van Gansewinkel is ook uw innovatieve en deskundige partner voor industriële reiniging. Onze goed opgeleide en ervaren medewerkers garanderen een minimale productieonderbreking wanneer een industrieel reiniger bij u aan het werk is. We zijn beschikbaar voor reguliere en geplande werkzaamheden, fabrieksstops, projecten en bij calamiteiten. Dus ook voor last minute industriële reiniging kunt u bij ons terecht. Wilt u een industrieel reiniger inhuren? Vraag vrijblijvend een offerte voor ‘industrial cleaning’ aan.

Onze oplossingen

Hogedrukreiniging
Met water onder hoge druk verwijderen en snijden we de meest uiteenlopende materialen van installaties en objecten. Zonder stof, snel en effectief.

Vacupress
Voor het opzuigen en blazen van droge stoffen tot een korrelgrootte van circa 40 millimeter beschikken we over vacupresswaens. Grote milieuvriendelijke 'stofzuigers' met een ingenieus filterpakket waardoor uitgaande lucht stofvrij de wagen verlaat.

IJsstralen
Droogijs (CO2 in vaste vorm) is één van de meest milieuvriendelijke reinigingsmethodes: het spaart de ondergrond en vormt vaak een uitstekend en veilig alternatief voor chemische en mechanische reiniging.

Vacuümtechniek
Vacuümtechniek biedt u de snelste en meest efficiënte manier om grote hoeveelheden natte en droge stoffen te verpompen. Bijvoorbeeld vloeistoffen, olieresten of sludges, maar ook vliegas, poeder, cement, kolen of grind.

Detonatief reinigen
Het gepatenteerde detonatief reinigingssysteem Detoclean® van Van Gansewinkel verwijdert door middel van druk- en geluidsgolven o.a. blokkades in silo's en aangehechte vervuiling in bijvoorbeeld verbrandingsovens. Zonder productie-uitval, tijdverlies en kosten voor af- en opstoken. Een directe kostenbesparing!

Afvalmanagement
Van Gansewinkel biedt u als geen ander de optimale combinatie voor uw reinigings- en afvalvraagstuk. Als Van Gansewinkel kunnen we te allen tijde specialisten inschakelen om nog preciezer aan uw vraag te voldoen.