Meer Terug naar website

Producten: laatst toegevoegd

  • {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Frequency}} {{cartItem.Product.Title}} Aantal: {{cartItem.Quantity}} {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Color}}
Totaal: {{NrOfProducts}} artikelen Naar uw producten

Milieustraten

In iedere gemeente vindt u een milieustraat. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld grof huishoudelijk afval of (ver)bouw- en sloopafval heeft. Maar bij deze milieustraten is het wel vaak druk. En soms heeft u zoveel afval dat u meerdere keren op en neer moet rijden om het kwijt te raken of er speciaal een aanhangwagen voor moet huren. Hiervoor biedt Van Gansewinkel een doeltreffende oplossing.

Huur een container voor de klus die u uit gaat voeren

Wanneer u de milieustraten het liefst wilt laten voor wat ze zijn, kunt u ook een container huren. In ons aanbod vindt u afvalcontainers in verschillende formaten voor meerdere afvalsoorten. Iedere afvalcontainer leveren wij snel en vakkundig en halen wij na 2 weken weer bij u op. In de tussentijd voert u in uw eigen tempo uw afval af. U huurt altijd voor een scherp all-in tarief, zonder verrassingen achteraf. En wij zorgen voor de professionele recycling van uw afval.

Heeft u al een keuze gemaakt tussen de milieustraten en onze afvalcontainers? Bekijk online de mogelijkheden per gemeente of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze producten en werkwijze of een advies op maat.